Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1132 Posty
Gosia P
(małgośka)
Maniak
barbara67 napisał:
A co sie stalo z reszta ???

coś nam umknęło ? może jakaś bonanza była
ale w końcu człowiek kiedyś musi spać , żeby potem normalnie funkcjonować
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
549 Postów
Grzegorz K
(Grzes203)
Wyjadacz
Wątek wydawał się dość ciekawym pomysłem, zebranie doświadczeń zdobytych w Oslo w jednym miejscu, co, gdzie i jak. Niestety przerodził się w dyskusję o minusach Kowalskiego więc Admin zrobił tutaj rewolucję
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1132 Posty
Gosia P
(małgośka)
Maniak
Grzes203 napisał:
Wątek wydawał się dość ciekawym pomysłem, zebranie doświadczeń zdobytych w Oslo w jednym miejscu, co, gdzie i jak. Niestety przerodził się w dyskusję o minusach Kowalskiego więc Admin zrobił tutaj rewolucję

Dzięki za wyjaśnienie Grześ . Teraz rozumiem . Nie zaśmiecam więcej .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Oooo, admin wyczyścił wątek. Nie ma to jak dbac o podworko, tylko dlaczego nie zostalo zrobione nic wczesniej??? Wątek jest sprzed pół roku... Przez 6 miesięcy był martwy i malo kto o nim wiedział, a teraz nagle wiosenne porzadki.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalska0)
Wiking
Grzes203 napisał:

Sie przerodzil.
Tak jak Kowalski w Kowalska /tak dla poprawnosci/.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
Hilton napisał:
Oooo, admin wyczyścił wątek. Nie ma to jak dbac o podworko, tylko dlaczego nie zostalo zrobione nic wczesniej??? Wątek jest sprzed pół roku... Przez 6 miesięcy był martwy i malo kto o nim wiedział, a teraz nagle wiosenne porzadki.

Dlatego ten martwy watek ozywilam najnowszymi informacjami z Oslo
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok